Bransjer

Kvalitet, leveringsdyktighet og fleksibilitet står i fokus slik at vi oppnår best mulig resultat for våre kunder.

Energi og miljø

EAS er en leverandør av fremtidsrettede løsninger innenfor energirådgivning, energikontroll samt overvåking av nettkvalitet og tilstandsbasert vedlikehold.

Redigert shutterstock 765921106

Vårt team av ingeniører har høy kompetanse innenfor dette leveranseområdet, og vi ser for oss stor vekst i årene fremover. Velger du EAS som din leverandør vil vår kunnskap kunne gjøre din bedrift eller ditt bygg «grønnere». Dette får vi til gjennom det tette samarbeidet med våre leverandører som gjør at vi sammen kan løse dine behov.

Som den første norske partneren har vi spesialisert oss på Schneider Electric sin løsning Power Monitoring Xpert. Løsningen hjelper både bedrifter som ønsker å minske energiforbruket sitt, samt bedrifter der kontinuerlig strømtilførsel er kritisk for å sikre høy oppetid.

Denne programvaren er en del av EcoStruxure som er Schneider Electrics systemarkitektur og plattform, baser på IoT.

Viste du at:

  • Det å ha kontroll på energi gjelder ikke bare strøm, men også andre energibærere som vann, olje og gass.
  • Bare ved å bli bevist på å ta kontroll over eget energiforbruk er det ikke uvanlig å redusere forbruket med opptil 10%!

Med denne tyngden av kunnskap, vil vi sammen med deg som vår kunde finne smarte og effektive løsninger som gjør det enkelt å få kontroll på din virksomhets energiforbruk.

Din virksomhet vil dermed kunne bidra til et bedre klima og miljø, samtidig som det gir en økonomisk gevinst for bedriften.

Se våre referanser

Kontaktperson
Steinar Trangerud
99 56 74 55
steinar@eas.no